وبسایت الی الله

مطالب عرفانی و سیر و سلوکی

عکس نوشته عرفانی از سیدعلی قاضی طباطبایی

آیت الله قاضی فرمودند : هرکس نمازش را اول وقت خواند و به مقامات نرسید مرا لعنت کند؛ نماز را بازاری به جا نیاورید؛ اگر نماز حفظ شود همه چیزتان حفظ می شود. از شاگرد ایشان آیت الله العظمی بهجت پرسیدند منظور استاد شما آقای قاضی نمازهای با حضور قلب و خضوع و خشوع بود ؟!؟! ایشان بلافاصله جواب دادند نه؛ همین نمازهای معمولی را کسی در اول وقت مقید باشد به نماز عالی می رسد و هرکه به نماز عالی برسد به مقامات عالی هم می رسد.

سید علی قاضی طباطبایی که در سال های 1248 تا 1325 خورشیدی می زیستند ایشان فقیه، حکیم و عارف شیعه سده سیزده و چهارده خورشیدی بودن که در تبریز از یک خانواده مذهبی به دنیا آمدند. ایشان در 23 سالگی عازم نجف و در 27 سالگی به درجه اجتهاد رسید. استاد علمای بزرگی همچون آیت الله بهجت، علامه طباطبایی، آقای خویی، آقای دستغیب و دیگر شاگردان بودند. ایشان از جمله عرفایی بودند که به علوم غریبه و چشم برزخی و دیگر مقامات عرفانی دست یافته بودند.

از جمله اساتید این بزرگوار : فاضل شربیانی، شیخ محمد ممقانی، شیخ فتح‌الله شریعت و آخوند خراسانی، شیخ محمد بهاری و سید احمد کربلایی که هر دو از شاگردان ملا حسینقلی همدانی بودند؛ مکارم اخلاق و علوم عرفانی آموخت.

از جمله شاگردان این بزرگوار : سید عبدالاعلی سبزواری – محمدتقی بهجت – حسنعلی نجابت شیرازی – سید عبدالحسین دستغیب – سید محمدحسین طباطبایی – سید هاشم حداد – شیخ عباس قوچانی – محمدتقی آملی – علی‌محمد بروجردی – حسن مصطفوی – سید محمدحسن الهی طباطبایی – سید ابوالقاسم خویی – سید عبدالکریم رضوی کشمیری – سید عباس کاشانی – علی اکبر برهان – میرزا علی اکبر مرندی

 

منبع : ویکیپدیای آیت الله قاضی طباطبایی بزرگ

تلگرام
واتس آپ
فیس بوک
توئیتر
پینترست
می خواهم نماز شب بخوانم از آیت الله مجتهدی تهرانی
آیت الله مجتهدی

گناه کنی، نمی توانی نماز شب بخوانی: آیت الله مجتهدی

خیلی ها دلشان می خواهند نماز شب بخوانند؛ اما موفق نمی شوند کسی آمد خدمت امام صادق علیه السلام عرض کرد هر شب می خواهم نماز شب بخوانم موفق نمی شوم. حضرت فرمودند: أَنْتَ رَجُلٌ قَدْ قَیَّدَتْکَ ذُنُوبُکَ یعنی تو مردی هستی که گناه تو را زنجیر کشیده، گناه کردی نمی توانی نماز شب بخوانی …..

بیشتر بخوانید + عکس نوشته کامل »
کوتاه ترین راه برای سیر و سلوک - زیارت اباعبدالله الحسین می باشد
امام حسین (ع)

کوتاه ترین راه برای سیر وسلوک الی الله؛ زیارت اباعبدالله الحسین است

روزی از مرحوم علامه سیدمحمد حسین طباطبایی رحمه الله علیه پرسیدند آیا راهی هست که ما سال ها عرفان نظری و عملی و چله نشینی نکنیم ؟ میان بُر به کمالات عرفان برسیم چند دقیقه فکر کردند و فرمودند : دو راه وجود دارد. 1- حرم امام حسین (علیه السلام) 2-مجلس روضه امام حسین (علیه السلام) …..

بیشتر بخوانید + عکس نوشته کامل »
چه خوب انسان عبادت و کار خیر را انجام دهد و بگوید کاری نکردم
آیت الله بهجت

عجب کار بزرگی است عبادت خود را کم ببینیم و عبادت دیگران را زیاد !

چه خوب است انسان عبادت و کار خیر انجام دهد و بگوید : کاری نکردم؛ اما کار نیک و خوبی که از دیگران دید بگوید چقدر کار بزرگی انجام داده است. این یعنی دور از عُجب و تکبر بودن این یعنی خاضع شدن، این افتادگی انسان را بالا می کشد.

بیشتر بخوانید + عکس نوشته کامل »
برخورد آیت الله بهجت
آیت الله بهجت

سلوک آیت الله بهجت در منزل و نحوه برخورد با همسر در اختلاف

پسر آیت الله العظمی بهجت می گویند: در هر شرایطی صبر و تحمل ایشان بر هر چیزی غلبه داشت حتی موقعی که مادرمان اظهار ناراحتی می کردند آقا اگر پاسخی هم داشتن نمی گفتند و در هر صورت ناراحتی را با ناراحتی جواب نمی دادند و البته اکثر مواقع پاسخی جز سکوت نداشتند؛ گاهی هم که کار مثلا بالا می گرفت آقا می گفتند …..

بیشتر بخوانید + عکس نوشته کامل »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *